«Terje N» dag 3: Vil LAR-overlege starte behandling i dag?

| 29. oktober 2009 | 3 Comments

Flere døgn uten søvn og etter to avvisninger på Oslo Universitetssykehus er det et åpent spørsmål om «Terje N»  kommer til time i dag hos avdelingsoverlege Peter Krajci. Overlege Krajci fikk i går kl. 12 en forespørsel om å fatte et hastevedtak om behandlng og kunne som AAN-bakvakt ha startet behandling i går kveld.

LAR-Øst har hatt henvisningen i 2,5 uker. Om noen timer får vi vite om «Terje N» får behandling eller om hele ansvaret påny skyves over på fastlegen.

Tags: , , , ,

Category: Akutt behandling

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mor til Terje N sier:

  Har blitt lite søvn i natt. Min sønn ringte desperat kl 02 i natt, og sa han ville prøve å stille på møtet kl 10 i dag uten å ha tatt noe «stoff». Problemet er at han må gå alene. Jeg har tatt så mye fri fra jobb og vært sykemeldt at jeg «tør» ikke være borte, bor heller ikke i Oslo. Lang vei å reise, og må stå i kø i timer for å komme inn til Oslo kl 10. I dag skal seg sende fastlegen epost, klage, på alt i systemet der hvor jeg kan komme til, og bruke alle de gode rådene jeg fikk på denne bloggen i går fra dere. Nå er det bare å håpe på at min sønn får behandling i dag og fortsatt får mulighet til å leve.
  Takk for all støtte, hilsen mamman

 2. admin sier:

  Mor forteller: «Terje N» har sovet 2 timer i natt sitter nå og venter på avdelingsoverlege Krajci. Mor er takknemlig for alle tips hun mottok på bloggen her i går, og som en direkte følge av det har hun faxet fullmakt til fastlegen og bedt om sønnens fulle journal og korrespondanse for å følge opp med klagesak. Etter at sønnen ringte i desperasjon i natt fryktet hun at sønnen ikke skulle overleve. Fokus nå er at sønnen må få behandling.

 3. terje martinsen sier:

  håper det blir møte. stå på Terje og mor. vi får håpe han er i form til å klare å få hold ut møtet. hvis samme holdning fra patologen på LAR-øst, så må du/dere trå til med hardere lut hvis dere har krefter til å fortsette kampen!
   

Leave a Reply