Hjem > Uncategorized > «Sølvy O» Dag 1: Sit-in aksjon på rusakutt, Aker sykehus

«Sølvy O» Dag 1: Sit-in aksjon på rusakutt, Aker sykehus

13 januar 2010
Del
Skriv en kommentar Gå til kommentarer

«Rusakuttmottaket» på Aker sykehus åpnet 15. desember. Jeg har fulgt Sølvy, en pasient i 50 årene, hit for at hun skal få medisinsk behandling. Som mange andre pasienter med skadelig heroinbruk kan hun stanse injeksjon av illegale stoffer ved at hun får kjent livreddende behandling. Overlege Rune Tore Strøm har snakket med pasienten nå, men nekter å gi behandling i dag. Dette er medisinsk uforsvarlig og antagelig lovbrudd, og jeg starter derfor å gjøre lydopptak (hvilket pasienten har klarert på forhånd). Jeg gjør det klart at et er min plikt å bli hos pasienten inntil hun får kjent livreddende medisinsk behandling. Det er uvisst hva som skal skje.

Jeg har informert politiet at jeg blir hos pasienten inntil hun får behandling, og hvis hun skal fjernes fra sykehusområdet må hun bæres, og det blir politiet som må overta ansvaret slik at hun kommer til behandling. Jeg blir hos Sølvy O til hun får behandling.

Categories: Uncategorized Tags:
 1. samme båt…
  2 februar 2010 @ 22:17 | #1

  HEI DR. JOE EEKGREEN .  SØLVY HER, JEG ER NÅ ER PÅ GATE HOSPITALET INNTIL FRED. DEN 5 FEBR. JEG VIL DA BLI UTSKREVET  UTEN NOE SLAGS TILBUD OM MEDISINSK HJELP.  MIN RUSKONSULENT KOMMER HIT TORSDAG  FØRSTKOMMENDE., KL.11,00 JEG HAR INVITERT MIN DATTER TIL DETTE MØTET OG ØNSKER AT OGSÅ DU KAN KOMME.  JEG ER HELT LAMMET AV HVA SOM FOREGÅR RUNDT MEG, JEG SKAL TRAPPES NED FRA 80 MG. METADON  TIL 0 PÅ 3 DAGER. REINNTAK I LAR ER SØKT, ALLE PAPIR  ER SENDT, NY FASTLEGE ER PÅ PLASS,  DATO FOR LANGTIDSBEHANDLING PÅ ULLVIN ER SATT TIL DEN 25.05.10 ER FASTSATT.  JEG BLE INNLAGT HER PÅ GATEHOSPITALET FOR EN OG EN HALV UKE SIDEN,   FREDAG MORGEN KL 11,00 VED INNLEGGELSE VAR JEG BEVISSLØS P.G,A, OVERDOSE PÅ HROIN, KOM IKKE TIL BEVISSHET FOR  CA. KL 22.00 SAMME KVELD.  HVA NÅ SPØRJEG,  SKAL JEG ATTER TILBAKE TIL SELVMEDISINERING, MEDISIN SOM VI ALLE VET BLIR HEROINM KJØPT PÅ ILLEGAL FORRETNING PÅ GATA.  SOM SAGT ER JEG  NÅ PÅ ET KRISTENT PRIVAT SYKEHUS SOM OGSÅ SIKKERT TAR IMOT STATLIGE MIDLER OG MOT ALL SUNN FORNUFT ER DET IKKE ET ENESTE MENNESKE HER SOM HAR PRØVD Å HJELPE MEG SÅ JEG KAN FÅ EN VENTEKVOTE  INNTIL JEG BLIR INNLAGT PÅ ULLVIN. KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å RINGE MEG I MORGEN ONSSDAG DEN 3. DR. EEKGREN, MÅ FÅ NOEN ORD MED DEG, DA JEG ER LIVENDE REDD, OG VET IKKE HVA SOM VIL SKE MED MEG. TENKER PÅ MINE BARN SOM ER FULT OPPDATERT PÅ SITUASJONEN , DE LEVER I EVIG ANGST FOR SI MOR., HVA GJØRJEG NÅ?   VENNLIG HILSEN SØLVY ANN

 2. admin
  2 februar 2010 @ 23:05 | #2

  Hei Sølvy,

  Det vil være uforsvarlig å sende deg ut på gaten uten oppfølging som omfatter erstatningsmedisin. Jeg ringer deg i morgen.

  Med vennlig hilsen
  Joe Siri Ekgren

 1. Ingen tilbakespor enda.