Hjem > LAR nekter nedtrapping > Sit-in aksjon for Linda OUS dag 2

Sit-in aksjon for Linda OUS dag 2

13 oktober 2009
Del
Skriv en kommentar Gå til kommentarer

seraf-building-small

Kjære Oslo Universitetssykehus, LAR-Øst og Administrasjonen

Pasient Linda har klaget til Helsetilsynet om feil behandling og grov uforstand hos overlege ved LAR-Øst. Helsetilsynet har 7. oktoberopprettet tilsynssak mot LAR-Øst. På vegne av pasient Linda ber jeg derfor om at Administrasjone/LAR-Øst overfører behandlingsansvaret til en annen avdeling ved sykehuset eller et annet sykehus f.eks. Østfoldklinikken.

Vi fortsetter vår sit-in aksjon kl. 11 og vil som vanlig varsle politiet om at det dreier seg om en fredelig markering. Politiets vaktleder anbefalte dialog og vi vil invitere LAR-Østs ledelse/evt. noen fra administrasjonen til å møte oss på LAR-Øst og informere om hva sykehuset vil gjøre for at pasienten kan få erstatningsmedisin for å kunne fortsette nedtrapping.

På vegne av Linda.

Med vennlig hilsen
Joe Siri Ekgren
allmennlege

 1. Tim Ringdal
  13 oktober 2009 @ 12:25 | #1

  Håper dere vinner frem Joe!..Ønsker Linda og deg en fin dag tross allt, men nå må de se og be dere inn ..og oprette en dialog. Der ser de at En Voksen man, som kanskje er den fremste på sitt felt her i landet, prøve å hjelpe en Pasient..så blir de ikke med på noen ting.
  Aroganse..jeg må bare kalle det for det det er Joe..Men det er noe inni meg som sier at dere når frem til slutt!
  M.v.h Tim

 2. Eric Wilting
  13 oktober 2009 @ 13:39 | #2

  Hei, og beste ønsker til dere som kjemper denne viktige kampen. Håper det skjer et gjennombrudd idag!  Det er en «maktkamp,» hvor fornuften, absolutt vil seire til syvende og sisst, selv om det er til liten trøst akkurat nå kanskje. Typisk maktforvalteren har 4 kjente steg i sin strategi:
  1: prøver å ignorere deg
  2:prøver å latterliggjøre deg
  3:prøver å bekjempe deg
  4:Vil tape kampen mot deg
  Stå på!

 3. Tim Ringdal
  14 oktober 2009 @ 08:14 | #3

  Hei Igjen Joe
  Dag 3
  …punkt nr. 4 kan være tung å vente på noen ganger.., men det er som du sier joe:
  Den kommer tilslutt….. bestandig!..slik har det jo også vært i min situasjon.
  Jeg håper Gjetrang vil ta knt. el håper hun allerede har gjort det. Nå vet jeg ikke helt situasjonen idag (er jo tidl ennå) , Håper det blir et godt gjennombrudd idag, og at Punkt.4 er innen rekkevidde:-))

  Er med dere hele tiden:
  Håper dere får en fin dag i dag bege to !:-))
  M.V.H tim

 4. Tor Hugo Wee
  16 oktober 2009 @ 16:45 | #4

  Stå på Linda, ikke la det horrible systemet knekke deg. Jeg har selv metadon, men er på bydel hos fastlege. Du er jo en pioner, du kjemper for flere enn deg selv. Du er flink!!!!

 1. Ingen tilbakespor enda.