Hjem > LAR nekter nedtrapping > Sit-in Dag 2: Tre stoler utenfor Oslo Universitetssykehus

Sit-in Dag 2: Tre stoler utenfor Oslo Universitetssykehus

13 oktober 2009
Del
Skriv en kommentar Gå til kommentarer

Tre_stoler_sitin

I dag sitter vi på tre stoler utenfor LAR-Øst,Oslo Universitetssykehus. En stol for pasienten. En for allmennlegen. Stolen for Oslo Universitetssykehus står tom. Vi venter rolig i solskinnet.

Oslo Universitetssykehus/sykehusets vektertjeneste ringte i går politiet for å få fjernet Linda, en behandlingstrengende pasient, fra sykehusområdet. Vaktleder ved politiet, som sikkert har lang erfaring i å rydde opp i husbråk, stilte et godt spørsmål i går: «Hvorfor snakker dere ikke med sykehuset?». Svaret er enkelt: Oslo Universitetssykehus nekter.

Vi fortsatte vår sit-in aksjon kl. 11. Jeg har informert LAR Øst ledelsen og overlege Peter Krajci om at pasienten sitter utenfor uten behandling, og jeg ber om at pasienten overflyttes til en annen avdeling. Det er neppe heldig for pasienten eller behandlende lege å forsette en behandlingsrelasjon etter at Helsetilsynet har opprettet tilsynssak vedr. pasientens behandling. Direktør Agledal er informert, og jeg tar det for gitt at han vil kontakte KRA-leder Helle Gjetrang. Gjetrang valgte ikke å ringe i går.

Hvor lenge skal stolen for Oslo Universitetssykehus stå tom?

  1. Ingen kommentarer enda.
  1. Ingen tilbakespor enda.