Hjem > Akutt behandling > «Terje N» dag 4: Pasienten tar ordet

«Terje N» dag 4: Pasienten tar ordet

30 oktober 2009
Del
Skriv en kommentar Gå til kommentarer

Silhuetter

Tre ganger på tre døgn har Oslo Universitetssykehus avvist «Terje N» – med behov for øyeblikkelig hjelp for en sykdom med høy sykelighet og dødelighet. Leger ved Avdeling Avgiftning Narkotika (AAN) og Legemiddel Assistert Rehabilitering Øst (LAR-øst) har nektet pasienten nødvendig helsehjelp slik at pasienten lider overlast. Neste injeksjon kan medføre alvorlige komplikasjoner eller død, men legene avviser pasienten på ikke-medisinsk grunnlag. Sykehuslegene har skjøvet ansvaret over på allmennlegene, altså fastlegen og meg. Samtidig nekter legene å gi meg skriftlig veiledning for videre behandling av pasienten. Nendenfor forteller «Terje N» hva som skjer og hvilke tanker han gjør seg.

 1. Terje N
  30 oktober 2009 @ 05:58 | #1

  Jeg vil gjerne takke få alle som er med på og støtte mennesker i samme situasjon som meg og for alle kommentarer og innlegg. Dette er første gang jeg er inne på bloggen og har ikke rukket og lese alt som er skrevet. Jeg vil prøve så godt jeg kan å skrive litt om meg, om hva som skjer og hva som evt. har skjedd tidligere.Dette er helt nytt for meg, så bær over hvis jeg skriver litt rotete og hopper litt hit og dit. Jeg gjør mitt beste for å gjøre meg forstått ;o)  
   
  Jeg var i går, torsdag morgen i et møte med Lar med følge av min næreste venn (Svenn) som jeg er utrolig glad i, og som har holdt ut med mye faen jeg har gjort, masse løgner og for ikke snakke om all ufortjent kjeft og faenskap jeg har liret av meg, har Svenn fortsatt og støtte meg uansett hvor mye dritt og hvilken drittsekk jeg til tider har vært. Jeg burde blitt snudd ryggen til for lenge siden, men det fins tydeligvis noen engler der ute som ikke gir en opp uansett. Dette gjelder familien min også, og spesielt min mor, som aldri har gitt meg opp, støttet, hjulpet og stått på for meg hele veien og det begynner og bli en del år. 

   Nå sporet jeg litt av, for det var vel egentlig ikke dette jeg skulle skrive om, men følte dette måtte skrives noen ord om, for uten disse menneskene i livet mitt hadde jeg ikke sittet her i dag og skrevet dette. Da hadde jeg bare vært nok et tall i statistikkene.  

  Tilbake til møte. Som jeg følte gikk foholdsvis bra, selv om det ikke i praksis har skjedd noe nytt som har hjulpet meg på noen måte, er det forhåpentligvis et skritt i riktig retning. Jeg fikk hvertfall en garanti om at jeg kan starte en nedtrapping på subutex til Lar starter opp noe som ville ta noe sånt som 3-9mnd. avhengig av hvem som var mest trengende, altså hvem i køen deres de føler bør prioriteres først. Så ikke så lenge å vente med tanke på at jeg søkte Lar allerede i april i år som da skulle være ferdig behandlet etter 30 virkedager. Nå har det vel gått noe sånn som 150 virkedager og over 6mnd.

  Eneste problemet med dette var at jeg selv måtte finne en lege som er villig til å skrive ut subutex i nedtrappings/venteperioden. Noe som er lettere sagt enn gjort. 

  Jeg ringte først fastlegen min Olav Karstad som her vært fastlegen min omtrent siden februar i år og som jeg hadde min første konsultasjon med forrige onsdag, men han var ikke til stede i dag. Jeg ba derfor om og få snakke med erstatnings legen Hedda Anderson som er den legen jeg har stort sett hatt med å gjøre hele veien. Jeg forklarte situasjone min til legeskretæren og at jeg måtte få snakke med legen, noe som ikke lot seg gjøre da hun var opptatt med en pasient. Så ba jeg henne ringe meg så for hun var ledig. Jeg benyttet imellom tiden til å ringe rundt til forskjellige legesentre for å finne en lege som kan skrive ut de medisinene jeg trenger hvis jeg selfølgelig bytter fastlege uten at jeg hadde noe hell der. Jeg ventet på tlfèn en stund og ringte igjen å ba om få prate med henne, og fikk beskjed at hun skulle ringe meg etter hun var ferdig med de pasientene hun hadde igjen for dagen. Jeg presiserte viktigheten av at jeg fikk snakke med henne og at jeg var avhengig av og få skrevet ut resept på subutex allerede i dag. Fikk selvfølgelig aldri noen telefon,ringte Sinsenklinikken igjen uten svar og prøvde til og med å nå henne på mobil.» Så alvorlig tok de altså denne saken.»

  Jeg har forøvrig bedt lege Hedda Anderson om erstatningsmedisin siden min første konsultasjon. Har hatt med lover og regler som ligger på nettet om pasienters rettigheter i saker som min, uten at hun en gang har sett på dem og bare avfeid meg. Dette har skjedd gang på gang, eneste form for «hjelp» jeg har fått er en innleggelse på akkutpsykriatrisk i noen dager pga suicidalitet. Så det jeg trodde var et positivt skritt i riktig retning mot å få hjelp, viste seg og være mere en luftspeiling mere enn noe annet.

  Så da er jeg tilbake til samme gamle selvmedisinering, løgn og ikke minst igjen måtte skuffe mine nærmeste. Jeg selv er blitt så vant til at dette systemet stort sett ikke byr på annet en skuffelser, men tar det alikevel veldig tungt, ikke bare for min egen del, men mest for de som står meg nærmest som venter og håper på at de skal snart få igjen den personen de utrolig nok bryr seg om.Og jeg sitter nok en gang igjen med dårlig samvittighet og følelsen at jeg skuffer dem. De som tror narkomane ikke har følelser og kun bryr seg om en ting, tar så grundig feil. Mitt høyeste ønske nå er at de som bryr seg om meg og er redd for at jeg skal dø. Endelig skal få fred og ro å slippe å bekymre seg mer om meg,  og kunne sove trygt og godt om natten og vite at jeg har det bra og ikke være redde lenger for telefoner som kommer etter kl 23.00 om kvelden er presten som ringer og forteller at Terje N døde desverre i natt av en overdose.

  Det er alle pårørende som det er synd på  som må slite med dette. De har ikke valgt dette, mens jeg har tatt mine egne valg, samme hvor feil de valgene har vært må jeg selv stå til ansvar for de. Men jeg hare et ønske om å rette opp i det jeg har gjort feil, og klarer ikke dette alene så jeg trenger hjelp til og komme meg videre.

  Og at det skal være så forbanna vanskelig å få denne hjelpen skjønner jeg ikke. Folk skal ikke dø i køer mens de venter på hjelp.Det er ille nok at folk dør i donorkøer, men det er noe en ikke kan få gjort så mye med. Men at folk skal dø av overdose eller selvmord mens de venter på livsviktige medisiner skal ikke skje i et rikt land som Norge i 2009. Det er en skam!!

  Ok, det var mitt innleg for dagen, så får jeg tenke positivt og håpe på at morgendagen byr på noen positive overraskelser. Til alle som er der ute som venter på hjelp, hold ut og ikke gi opp!!!

  Peace out 🙂

 2. Rita Lund
  30 oktober 2009 @ 09:04 | #2

  Hei Terje. Nå renner tårene. Du skriver utrolig godt. Jeg er helt enig med deg, det skal ikke være sånn. Dere er syke og trenger hjelp.Ønsker deg masse lykke til…..Skulle ønske jeg kunne trylle, men det kan jeg dessverre ikke. Flott at du ikke gir opp. Det er mange som bryr seg, husk det. Sender mange varme tanker til deg og alle de rundt deg. Stå på….

 3. Ole
  30 oktober 2009 @ 09:44 | #3

  Hei Terje 🙂
  Godt å høre du har fått en garanti på medesin, og at dem kommer igang så fort som mulig med dette.
  Stå på Terje, dette ordner seg til slutt, ikke gi opp 🙂
  Unner deg det beste.

  Ønsker deg en fin dag og en fin helg

  Mvh

  Ole

 4. Lena Therese M
  30 oktober 2009 @ 10:16 | #4

  Utrolig sterkt å lese! Håper di tAr til vett en gang for alle. LAR  og resten av hjelpeapparatet må begynne å vokne opp. Det er jo snakk om livet til mennesker som er like mye verd! Jeg vet så godt selv på kroppen at systemet svikter, di som jobber med dette vær dag.  Håper så indelig at ting blir bra! Og så godt å høre at du har mennesker som bryr seg masse om deg og er virkelig glad i. Det betyr så masse det. Hadde det ikke vært for min familie, så hadde vell jeg også gitt opp… Husk du fortjener kun det beste Terje! MAsse lykke til på veien! Takk for at dere ville dele dette.
  Varme klemmer fra lena Therese

 5. Bjørg
  30 oktober 2009 @ 10:46 | #5

  Stå på, du har mange som tenker på deg…

 6. admin
  30 oktober 2009 @ 11:06 | #6

  Fastlegen har etter 23 timer fortsatt ikke igangsatt behandling. Berge Liv-aksjonen varlser vakthavende ved politiet om mulig sitt-inn aksjon hos inaktiv fastlege. Denne varsling skjer etter avtale mellom fellesoperativ seksjon ved Oslo Politikammer og Berge Liv-aksjonen slik at politiets ressurser ikke skal beslaglegges unødig.

  1) Pasienten er hverken voldelig eller psykotisk, men er i abstinens.
  2) Aksjonen er en ikke-voldelig markering og vil ikke hindre fastlegens aktivitet forøvrig.

  Jeg vil tro at fastlegen klarer å finne en løsning selv om det er dypt urimelig av sykehuset å sette fastlegen i en unødvendig presset situasjon.

 7. toril
  30 oktober 2009 @ 11:11 | #7

  hei Terje..sterkt at du skriver d du gjør..lett å si hold ut,men prøv..håper du når igjennom,og får subutex..legene skulle lest dette..du har begynt på veien oppover,det er d viktigste skrittet! håper du kommer deg velberga gjennom dagen,mange som tenker på deg..

 8. Mor til Terje N
  30 oktober 2009 @ 11:31 | #8

  Telefon kl i natt fra en som var fortvilet og ikke fikk sove. Fikk oppdateringer om bloggen, og har nå heldigvis stratet å blogge selv. Flott. Morgenen i dag ble brukt til nok engang å skrive brev til legen, faxe dette over, ringe legen og be de ta i mot fax fra meg og gi til legen. Fikk bare beskjed om at hvis vi henvende oss mer om denne saken, måtte vi vente til mandag morgen da både fastlegen og vikaren hadde fri. Ba om å få snakke med ansvarlig lege på Sinsenklinikken, men det var dr Kårstø, og han hadde fri. Fikk beskjed om at det var ingen ansvarlig lege der i dag??
  Har brukt alle telefonkontakter jeg har fått på bloggen, og flere personer er i gang med å finne en lege som skariver ut ventemedisin.
  Hvis noen leser dette, og har peiling på og kan anbefale en lege i Oslo som spiller på pasientens parti, som er like opptatt av dette som Dr Joe, som har mulighet til å skrive ut ventemedisin. Ta kontakt med oss.
  Forøvrig gir det styrke til å fortsette denne kampen videre når man ser så mange gode mennesker som engasjerer seg i saken. Spesielt Dr Joe, takk for at du er den du er.
  Vi gir ikke opp. Tro – håp – kjærlighet.
  Gode tanker til alle fra mamman
   

 9. admin
  30 oktober 2009 @ 12:00 | #9

  Sendt SMS til bydelsoverlege for noen min. siden

  Til bydelsoverlege Finn Bovim,
  En pasient trenger ø-hjelp med buprenorfin, anbefalt av LAR-Øst, v overlege Peter Krajci som har vurdert pasientens LAR-henvisning i går. Imidlertid er visstnok fastlege Karstad og vikar Andersson ikke tilstede ved Sinsenklinikken i dag. Hvem ivaretar fastlegens lovpålagte akuttfunksjon nå? Jeg er takknemlig for raskt svar. Med vennlig hilsen
  Joe Siri Ekgren
  allmennlege

 10. admin
  30 oktober 2009 @ 14:51 | #10

  «Terje N» er nå på Sinsenklinikken:

  Er her alene. Får snakke med en lege, utover det vet jeg ingenting. Det blir ringt til en lege nå, men de virker ikke veldig hjelpsomme. Allerede en lege som har nektet å ta en konsultasjon med meg.

  Rett etterpå:

  Jeg blir bare sittende, men de sa de ville kontakte noen får å få meg fjernet.

  Jeg sender mail til pasientens fastlege Olav Karstad:

  Din pasient «Terje N» er nå på Sinsenklinikken. og dine kolleger nekter å foreta vurdering for lovpålagt ø-hjelp. Jeg har kontaktet bydelsoverlege Finn Bovim for å forhøre meg om hva pasienten skal gjøre videre. Pasienten blir sittende på venteværelset til han får behandling. Politiets vakt-tjeneste er orienter om denne ikke-voldelige aksjon, og at pas. ikke er voldelig eller psykotisk. Kunne du være så snill å kontakte kontoret og ordne erstatningsmedisin til du kommer tilbake på mandag. Takk. mvhJSE

 11. admin
  30 oktober 2009 @ 14:55 | #11

  «Terje N» er nå låst inne på venteværelset. Luken er stengt. Andre pasienter sluses inn bakveien. Ingen svarer når han banker på. «Du kan få time på mandag.» er omkvedet. ØH-pasienter SKAL vurderes av lege.

 12. Mor til Terje N
  30 oktober 2009 @ 15:10 | #12

  Østlandssendingen er orientert om saken, og vurderer om de skal involvere seg. Da er det bare å vente å se hva som skjer??

 13. admin
  30 oktober 2009 @ 15:14 | #13

  Bydelsoverlege Finn Bovim vurderer å ringe Sinsenklinikken og minne om samtlige legers plikt til å foreta øyeblikkelig hjelp vurderinger av klinikkens listepasienter. Bydelsoverlegen vil kanske prioritere vaksinearbeid. Det er påfallende at bydelsoverlege Bovim sier rett ut at pasienten ikke trenger  øyeblikkelig hjep uten at bydlesoverlegen har sett pasienten. Medisin basert på vage generaliseringer.

 14. Kristin
  30 oktober 2009 @ 15:24 | #14

  Kjære «Terje N» og mamma´hans
  Mange mange følger med dere!
  Leger som behandler sine pasienter så lemfeldig har ikke forstått sin egentlige forpliktelse som lege. Det er bare et tidsspørsmål før disse legene vil være nødt til å snu. og vi alle vil se tilbake på dette kapittelet og «Terje N´s» sak med skam.
  Dere er tøffe som klarer å holde motet oppe. Det vil lykkes dere til slutt!
  Vennlig hilsen Kristin

 15. Ole
  30 oktober 2009 @ 15:32 | #15

  Som jeg leser virker det som ingen vil og kan hjelpe Terje før på Mandag.
  Når ingen kan hjelpe før mandag må Legevakta være siste vei, Legevakta er jo der for øyeblikelighjelp og eventuelt om ikke man får tak sin lege eller som situasjonen er nå, legen er jo ikke der så da er vel det en løsning?

  Mvh

  Ole

 16. nn
  30 oktober 2009 @ 16:59 | #16

  Problemet her er jo at «helse-norge», uansett hvor langt de har kommet i synet på rusavhengige, ennå har et stykke å gå.
  Ekrens definisjon som sier at alle sprøyteinjiserende opiatavhengige er å betrakte som ø-hjelpspasienter, er rett og slett ikke «helse-norge» klar til å godta, ei heller har norsk rusbehandling ressurser til det i dag tror jeg.  Men holdniger kan forandres, og  Norge har jo ressursene, det er bare snakk om prioriteringer. 
  Men det Ekren og nå «Terje N» står opp mot er et helt system, et system som ikke godtar de premissene dere setter. Og da sier det seg selv at det blir en tung jobb. Men ikke desto mer en viktig jobb. Å gå opp nye veier og å snu et stort system er alltid tungt. 
  Det jeg håper «Terje N» holder perspektiv på er i hvilken grad han ønsker å gi av seg selv for å kjempe denne kampen for andre. Det er en prisverdig innsats, men du må også tenke på deg selv «Terje N».
  Lykke til skal du har!
  Sender også varme tanker til Mor!
  Der det er en vilje er det et håp!

 17. Lill
  30 oktober 2009 @ 19:09 | #17

  Gripende å lese om …..
  Utrolig at det skal være så vanskelig å få hjelp i dette landet pga kvalme,hovmodige legsekretærer og selvfølgelig leger!! Kan de ikke snart skjønne poenget og gi hjelp??
  Er selv pårørende søster og har kjent dette selv på kroppen….hadde to søstre som begge sleit,og har vært innom Lar,etc,etc pluss bedømmende helsevesen. Den mellomste søstra mi døde av overdose i fjor sept,og jeg kjenner ennå sinne overfor fastlegen og «systemet».Bente ble 45 år,hun døde på kjøkkengolvet til min eldste søster,som også hadde overdose sammtidig men utrolig nok «sto han over» denne gangen også.
  Ønsker deg ut av helvete Terje så stå på!!
   
   

 18. 30 oktober 2009 @ 19:14 | #18

  Er selv LAR-pasient på 9.året, og vet på kroppen hvordan du sliter!! Vit at du har mange, mange med deg i tankene i kveld, Terje!! Stå på! Det du gjør nå gjør du ikke bare for deg selv, men for alle i samme situasjon! Skulle virkelig ønske jeg kunne gjøre mer enn å skrive blogg, men den fysiske avstanden og lommeboka nekter meg det! Legger ut linken på siden min på F.B og håper flere støtter opp! Klem til deg og lykke til Terje!

 19. WJC
  30 oktober 2009 @ 19:42 | #19

  Bloggen din Terje, traff meg midt i hjerterota og jeg føler så inderlig med deg og familien din. Synes det er uverdig at man ikke kan få livreddende hjelp, når behovet er tilstede selv om man er narkoman – på lik linje med alle andre mennesker som trenger legehjelp av ulike årsaker. Har en sønn som selv har slitt med rusproblemer i mange år, påfølgende psykoser og tvangsinnleggelser – selv om han aldri har vært borti heroin. Nå har han sonet 3 år og 9 måneder og i går slapp han ut av fengsel. Han har vært rusfri i 1,5 år og har hatt et enormt støtteapparat rundt seg og det viktigste av alt – en familie som står ved han i tykt og tynt. Jeg som mor, hadde aldri byttet han ut for alt i verden. Han er verdens vakreste sønn…og selv om det har vært mange tårer og tunge stunder – er det lys i tunnellen. Og det beste av alt… er at jeg har troen på at denne gangen kommer det til å gå bra ! Ønsker deg alt godt, av hele mitt hjerte ! Håper rettferdigheten vil seire og at din utholdenhet og ditt pågangsmot skal skaffe deg den hjelpen du så sårt trenger. .. HOLD UT og stå på videre ! Dette kommer du til å klare! En varm klem fra nok en mor…

 20. Gina
  30 oktober 2009 @ 20:50 | #20

  Kjære Terje N , og mamman din!

  Presentasjonen din er flott!
  Vi lever med sorgen og smerten , men vi gir ikke opp kampen for våre kjære.Jeg er en mor som kjenner kampen dere kjemper,og som vet hva du gjennomgår uten livsviktige medisiner for din sykdom.
  Håper du får hjelpen du har rettslig krav på, for å komme deg videre i livet.
  Folk skal ikke dø i køen for en hjelp som er enkel  å gi – livsviktige medisiner, ja det er en skam!
  Så lenge det er liv er det håp ,og håpet det vil vi ikke miste-og denne kampen vil vi vinne!
  God klem til deg ,og mamman din. Håper dagen i morgen bringer med seg en god løsning for dere,at dere møter på legen som holder Lege eden ved hevd. En Lege som Joe Siri Ekgren.
  Varm hilsen fra Gina.
   

 21. Tonje
  30 oktober 2009 @ 21:57 | #21

  Terje! Det skal styrke til for å være svak sies det. Du imponerer meg stort med å gå på denne fighten. Alt det beste til deg, og krefter til kampen videre:)

 22. Terje N
  31 oktober 2009 @ 10:50 | #22

  Var på Sinsenkinikken i dag [Edit:fredag], hverken Olav Karstad eller erstatningslegen jeg har brukt hele tiden, Hedda Anderson en av de mest usympatiske personer jeg har møtt.

  Startet morgenen med å ringe for å få akkuttime, men den telefon tjenesten der er en vits, kommer aldri igjennom og nettet er alltid  nede. Fikk til slutt tak i noen derfra på tlf, selfølgelig for sent til og få en akkuttime. Jeg fortalte om saken min og det måtte være en annen lege der som kunnen hjelpe meg. Fikk beskjed om at det ikke var det, men kunne få time hos  Karstad på mandag. Jeg sa jeg kommer opp uansett, for selv om vikarlegen Hedda Anderson heller ikke var der måtte de ha andre leger som kunne ta seg av  saken. Dette er en stor klinikk med rundt 10- 12 leger.

  Da jeg kom dit presenterte jeg meg for resepsjoisten,  og la frem min sak og at jeg måtte få snakke med en annen lege, at dette var en alvorlig hastesak og trengte øyeblikkelig hjelp med erstatningsmedisin i dette tilfelle subutex. Dette var godkjent og anbefalt av LAR-Øst, v overlege Peter Krajci som har vurdert pasientens LAR-henvisning i går. 

  En eldre kvinnelig lege som stod ledig ble spurt om hun kunne ta seg en prat med meg, men [hun] […] viille ikke gjøre det. […]. De fant heller ingen annen lege. 

  Jeg kunne f time hos Karstad på mandag.Jeg sa at jeg ville bli til jeg fikk behandling av en annen lege. Og fikk som svar at hvis jeg ikke dro, ville de bli nødt til å  få meg fjenet.  Jeg ble så vist ut til venterommet, de låste døra inn til resepsjonen, og slapp andre pasienter som ventet inn bakveien. Etter å ha sittet en stund banket jeg på et lite vindu de har fra venterommet og inn til resepsjonenen, for å høre hva som skjedde videre. De ville ikke engang åpne dette å gi meg et svar, så jeg   fortsatte og banke på til noen kom, hun sa gjennom glasset at jeg måtte gå og at jeg ikke ville få noe hjelp der. 

  Jeg ble sittende, og etter en stund kom politiet og bortviste meg fra mitt legekontor fordi legene der ikke ville behandle meg. Jeg ble bedt om og dra på legevakta for og få hjelp der , noe jeg gjorde med den beskjeden at da måtte jeg legge meg inn, så jeg dro hjem sliten og lei  for jeg hadde ikke veldig lyst på en tredje avvisning på aan.

  Ble veldig mye surr og rot her da jeg har sovnet tre ganger mens jeg har skrevet dette innlegget over en periode på nærmere 12 timer, så jeg avslutter her og prøver og sove videre. Jeg blir nok bare pent nødt til å vente til mandag med å få noe hjelp, da er nemlig Karstad tilbake fra ferien sin, Hvis han da ikke har pådratt seg svineinnfluensa ;o) 
   
  Peace out fra en trøtt, sliten og lei gutt. Men det ordner seg vel til slutt. He- he skulle skrevet rim jeg i stedet for dette tullet jeg har drevet med :o) Godhelg alle sammen og prøv og holde dere positive. 

  PS: Hadde en stor krangel i dag med svenn, da jeg lar min frustrasjon gå utover mine nærmeste. Snakk om og være en idiot som bare ødelegger forhold til de som bryr seg om meg. Må bare få be om unskyldning for min oppførsel, ikke deres feil at jeg ikke får hjelp.  Jeg bare blir så lei og frustrert og oppfører meg som en idiot. Unnskyld hadde ingen grun til og la mitt sinne og min frustrasjon gå utover deg. Vet dette er vanskelig for deg og alle andre pårørende. Veldig gla over og ha deg som min venn og skal gjøre mitt beste fremover til og være en snill gutt og behandle mine nærmste med den respekten de fortjener. Det er dere som gir meg styrke til å  holde ut !!!!!!!!    

 23. Ole
  31 oktober 2009 @ 23:21 | #23

  Hei Terje

  Bra du skriver og reflekterer over dagene som har godt, og om du sovner har du bare godt av det 🙂
  Synd med kompisen din, men han forstår sikkert og tar sikkertmot unnskyldningen din.
  Prøv å nå frem neste gang på en annen måte, denne måten virket ikke som du skriver 🙂
  men vi lærer hele tiden av det vi gjør 😉
  Stå på Terje, håper det ordner seg for deg på Mandag, krysser fingra for det xxx

  Mvh

  Ole

 24. 6-pack
  1 november 2009 @ 20:31 | #24

  Hei Terje all støtte å suport til deg, stå på i alle fall uansett hva som måtte skje så viser du noe av viljen din ved å fortsette videre, sterkt gjort. ikke gi opp i kampens hete selv om den kan virke lang, unødvendig lang faktisk, men slik er dagens situasjon for oss narkomane faktisk, så igjen stå på og all suport ifra meg. :-)))

 1. 30 oktober 2009 @ 08:56 | #1