Hjem > Akutt behandling > «Terje N» dag 3: Vil LAR-overlege starte behandling i dag?

«Terje N» dag 3: Vil LAR-overlege starte behandling i dag?

29 oktober 2009
Del
Skriv en kommentar Gå til kommentarer

Flere døgn uten søvn og etter to avvisninger på Oslo Universitetssykehus er det et åpent spørsmål om «Terje N»  kommer til time i dag hos avdelingsoverlege Peter Krajci. Overlege Krajci fikk i går kl. 12 en forespørsel om å fatte et hastevedtak om behandlng og kunne som AAN-bakvakt ha startet behandling i går kveld.

LAR-Øst har hatt henvisningen i 2,5 uker. Om noen timer får vi vite om «Terje N» får behandling eller om hele ansvaret påny skyves over på fastlegen.

 1. Mor til Terje N
  29 oktober 2009 @ 07:40 | #1

  Har blitt lite søvn i natt. Min sønn ringte desperat kl 02 i natt, og sa han ville prøve å stille på møtet kl 10 i dag uten å ha tatt noe «stoff». Problemet er at han må gå alene. Jeg har tatt så mye fri fra jobb og vært sykemeldt at jeg «tør» ikke være borte, bor heller ikke i Oslo. Lang vei å reise, og må stå i kø i timer for å komme inn til Oslo kl 10. I dag skal seg sende fastlegen epost, klage, på alt i systemet der hvor jeg kan komme til, og bruke alle de gode rådene jeg fikk på denne bloggen i går fra dere. Nå er det bare å håpe på at min sønn får behandling i dag og fortsatt får mulighet til å leve.
  Takk for all støtte, hilsen mamman

 2. admin
  29 oktober 2009 @ 10:34 | #2

  Mor forteller: «Terje N» har sovet 2 timer i natt sitter nå og venter på avdelingsoverlege Krajci. Mor er takknemlig for alle tips hun mottok på bloggen her i går, og som en direkte følge av det har hun faxet fullmakt til fastlegen og bedt om sønnens fulle journal og korrespondanse for å følge opp med klagesak. Etter at sønnen ringte i desperasjon i natt fryktet hun at sønnen ikke skulle overleve. Fokus nå er at sønnen må få behandling.

 3. terje martinsen
  29 oktober 2009 @ 22:15 | #3

  håper det blir møte. stå på Terje og mor. vi får håpe han er i form til å klare å få hold ut møtet. hvis samme holdning fra patologen på LAR-øst, så må du/dere trå til med hardere lut hvis dere har krefter til å fortsette kampen!
   

 1. Ingen tilbakespor enda.